Ai nevoie de ceva pentru casa ta ?

Ai nevoie de ceva pentru casa ta ?

Mai mult timp petrecut acasă înseamnă şi orientarea către alte activităţi, cum ar fi grădinăritul, sportul, mici modificări şi construcţii, etc. Sau poate biroul s-a mutat la domiciliu şi avem nevoie de mai multe accesorii pentru birou.

Indiferent despre ce este vorba, la magazinul bricolaj Columna Com găseşti o diversitatea de produse pentru mai multe situaţii. În primul rând, aici vei găsi o echipă tânără şi energică, ce are o experinţă de peste 25 de ani în domeniul agricol şi al accesoriilor destinate uzului gospodăresc. ColumnaShop.ro este un magazin online cu un portofoliu variat de produse pentru menaj şi uz casnic, design interior, sanitare şi materiale de construcţii.

Poţi apela cu încredere la cei de aici pentru a găsi tot ce ai nevoie pentru proiectele tale, pentru că sunt prezenţi de mult timp de piaţă. În vara anului 1995 s-a înfiinţat Columna Com, iar în 2018 s-a dezoltat şi în mediul online.

De ce să îţi faci cumpărăturile aici ? Pentru că preţurile sunt competitive, stocurile se actualizează în timp real, 14 zile este termenul disponibil pentru retur, găseşti mereu reduceri şi oferte atractive, iar marfa comandată este livrată în una sau două zile lucrătoare.

Doar caută produsul sau produsele dorite, adaugă-le în coşul de cumpărături, verifică şi finalizează comanda, iar în curând de bucuri de cele mai bune alegeri chiar la tine acasă.

Ca să achiţi comanda ai la dispoziţie fie plata la livrare (produsele pot fi achitate în momentul ridicării coletului de la curier) sau prin transfer bancar. Găseşti pe site toate detaliile necesare.

Livrarea se face în orice localitate din România, fără taxă de kilometri suplimentari. Produsele comercializate sunt livrate folosind servicii de curierat rapid. Dacă ai orice problemă cu un produs comandat de la aici şi nu a putut fi rezolvată de către departamentul tehnic sau de către departamentul responsabil cu vânzările, ai posibilitatea de a returna produsul. În plus, produsele de pe Columna Shop le găseşti şi prin intermediul Emag.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire printre categoriile disponibile aici. Şi ne oprim mai întâi la Papetărie. Dacă ai nevoie de accesorii pentru birou, accesorii pentru computer, arhivare, dosare din plastic, folii, mape, hârtie şi alte accesorii de acest fel, aici găseşti toate obiectele de trebuinţă.

Pentru micii şcolari sau pentru cei care se pregătesc de absolvire, pentru munca la biroul fizic sau remote, produsele de papetărie sunt indispensabile.

Mergem mai departe către Pet Shop. Chiar aşa, un mic magazin dedicat micilor necuvântătoare chiar în incinta mall-ului virtual. Ai accesorii pentru animale de companie, dar şi pentru cai, pui sau ovine, alte accesorii pentru câini şi pisici sau hrană. Poate cel mai simpatic căţel are nevoie de o lesă nouă sau pisica ta de un coş nou. Ce ar fi să arunci o privire şi să alegi ce ai nevoie pentru micii prieteni patrupezi.

Dacă te-ai hotărât să te apuci serios de sport, foarte bine. La ColumnaShop.ro găseşti accesorii sportive şi pentru fitness. Uită-te şi peste modele interesante de cupe pe care ar fi frumos să le faci cadou amicilor pasionaţi de sport, cum ar fi fotbalul sau celor care se antrenează mai mult acasă, asta ca un simbol al prieteniei. Sportul înseamnă premii, competiţie, mult efort, dar mai ales sănătate, bucurie şi mult fair play.

Gospodinele vor naviga cu plăcere printre paginile rubricii Menaj şi uz casnic. Fie că sunt produse destinate bucătăriei, curăţeniei şi întreţinerii, detergenţi sau mult căutaţii dezinfectanţi, în special la ora actuală, cu toate îşi vor găsi locul în casele noastre. Cauţi o cană cu un print deosebit sau poate borcane pentru bunătăţile din cămară de la toamnă ? Columna Shop are ceva pregătit pentru fiecare.

Pentru casă şi grădină va fi mereu ceva de cumpărat. Ba se strică una, ba alta ori ţi-a venit o idee nouă şi vrei să îmbunătăţeşti lucrurile, să renovezi sau să redecorezi, aici ai de toate. Articole încălzire, design interior şi accesorii, grădinărit şi lista poate continua.

Nu uita nici de secţiunea dedicată construcţiilor cu materiale necesare, obiecte sanitare sau diferite unele. Iar dacă deţii un autoturism, cu siguranţă vei avea nevoie de produse de întreţinere şi cosmetică auto, reparaţii şi echipamente pentru automobil.

Ultimul, dar în niciun caz cel din urmă, este meniul jucării, copii şi bebe. Cei mici au mereu nevoie de câte ceva nou, scutece, hăinuţe şi nelipsitele jucării care le colorează copilăria.

Fă-i prichindelului sau prinţesei o surpriză colorată şi profită de reduceri. La Columna Shop ai transport gratuit în ţară la comenzi mai mari de 500 lei, consultanţă prin suport telefonic gratuit, calitate garantată prin branduri de top, retur gratuit dacă este cazul.

0 Shares:
You May Also Like