Cele mai bune jocuri horror pentru Android

Cele mai bune jocuri horror pentru Android

Horror nu a fost cel mai de succes gen pentru jocuri mobil pana acum cativa ani. Cu toate acestea, genul a cunoscut o renastere in ultimii ani si a devenit mult mai bun. Jocurile de groaza pot folosi elemente din multe alte genuri. Se pare ca multe dintre jocurile mobile includ elemente de aventura, actiune, shooter (FPS) si arcade. Daca aveti probleme cu acumulatorul in a juca aceste jocuri tot ce trebuie sa faceti este sa accesati acumulator original Samsung sau pentru orice alt telefon si sa schimbati acumulatorul.

Dead by Daylight Mobile

Dead by Daylight Mobile este un joc surprinzator de distractiv. Este un joc PvP asimetric in care patru jucatori devin un singur jucator. Jucatorul solo este un monstru cu mai multe abilitati speciale pentru a le oferi tuturor un avantaj asupra adversarilor lor. Jocul primeste actualizari consistente cu modificari ale echilibrului, astfel incat nimic nu ramane la fel prea mult timp. Comenzile de miscare si mecanica sunt, de asemenea, solide. Jocul poate functiona prost pe dispozitive vechi sau low-end.

Dead Effect 2

Dead Effect 2 este un shooter SF infiorator. Jucati rolul unuia dintre cele trei personaje. Scopul este sa cresteti in nivel, sa gasiti arme noi si sa-i invingeti pe baietii rai. Prezinta tone mobi extraterestri, o multime de coridoare intunecate si un mod de campanie de 20 de ore care va va prinde pentru mult timp. Grafica este destul de buna. Cu toate acestea, jocul beneficiaza de un impuls daca utilizati un dispozitiv Nvidia Shield.

Distraint: Deluxe Edition

Distraint este unul dintre cele mai noi jocuri de groaza. Prezinta grafica desenata manual si o idee simpla. Comenzile sunt foarte simple si ar trebui sa le puteti invata rapid. De obicei, nu se bazeaza pe elemente de groaza clasice, cum ar fi miscarea care va ia prin surprindere. In schimb, incearca sa va prinda in poveste. De fapt, este considerat un joc de groaza psihologic. Este scurt si ar trebui sa termiati jocul in cateva ore. Editia Deluxe este putin mai scumpa decat versiunea normala, dar include o gramada de lucruri suplimentare.

Eyes

Eyes este un joc decent de groaza. Intrati intr-un conac pentru a-l explora si ajungeti sa fiti urmarit de un monstru. Jocul include mai multe niveluri de deblocat, cateva moduri de joc, suport offline si clasamente globale prin Google Play Games. Comenzile si grafica sunt destul de frumoase si in plus, jocul este usor de jucat. Nu l-am gasit prea infricosator, dar atmosfera este intunecata si infioratoare, deci este o piesa distractiva in ansamblu.

Seria Five Nights at Freddy

Titlurile sunt o serie de jocuri de groaza foarte populare. Se bazeaza pe elemente horror clasice. Treaba voastra este sa stati undeva si sa fiti atent la robotii vii. Bineinteles, acestia incearca sa va omoare. Castigati jocul daca puteti supravietui. Exista, de asemenea, o cantitate sanatoasa suspans si o poveste absolut fabuloasa in acest joc. Aceste jocuri au tutoriale si pe YouTube, asa ca exista o gramada de continut de urmarit acolo. Exista mai multe jocuri in total pe care le puteti incerca. Mecanica variaza intre jocuri. Cu toate acestea, premisa de baza ramane aceeasi.

 

0 Shares:
You May Also Like