Cum functioneaza castile wireless si cum se conecteaza?

Cum functioneaza castile wireless si cum se conecteaza?

Castile wireless sunt casti care se conecteaza la un dispozitiv, cum ar fi un smartphone, difuzor stereo, televizor, consola de jocuri, computer sau alte dispozitive electronice, fara a utiliza un fir sau un cablu. Castile fara fir functioneaza prin transmiterea semnalelor audio prin semnale radio sau IR (infrarosu), in functie de dispozitiv.

De la birouri de callcenter pana la sali de fitness, castile fara fir sunt folosite de milioane de oameni in fiecare zi atat pentru munca cat si pentru joaca. De exemplu, castile fara fir sunt populare in randul jucatorilor, deoarece iti permit sa te deplasezi fara sa iti faci griji cu privire la cablu.

De asemenea, oamenii care fac un antrenament la sala de sport iubesc libertatea castilor wireless. Sunt perfecte si pentru persoanele care doresc sa se uite la televizor noaptea tarziu, fara a deranja pe altii.

Cum functioneaza acestea?

Castile fara fir functioneaza prin conectarea (sau imperecherea) cu dispozitivul pe care doresti sa-l utilizezi printr-un semnal radio sau infrarosu. Multe dispozitive folosesc tehnologia Bluetooth pentru a facilita conectarea utilizatorului.

Dispozitivele care permit tehnologia de tip Bluetooth se pot conecta intre ele si pot schimba date folosind transmisii radio. Castile care au Bluetooth iti permit, de asemenea, sa te conectezi la mai multe dispozitive simultan.

Un produs cu tehnologie Bluetooth are in interior un mic cip de computer care contine radioul Bluetooth si un software care face posibila conexiunea intre dispozitive. Asadar, atunci cand produsele compatibile cu Bluetooth, cum ar fi un telefon si o pereche de casti, sunt in imediata apropiere unele de altele – se conecteaza sau se imperecheaza.

Cum se conecteaza acestea?

Conectarea unor casti Bose Quietcomfort Earbuds difera in functie de dispozitivul pe care il utilizezi, dar este usor odata ce stiti cum. Iata o lista cu cele mai populare dispozitive pe care oamenii le folosesc cu castile fara fir si cum sa le conecteze:

  • Conecteaza castile wireless la un televizor

Mai intai, asigura-te ca baza este conectata si ca bateriile castilor sunt complet incarcate. Asigura-te ca televizorul si castile sunt in imediata apropiere una de alta. Porneste setul cu casca. Acceseaza setarile de pe televizor si activeaza Bluetooth. Gaseste castile in lista de dispozitive Bluetooth de pe televizor, apasa “imperechere” si ar trebui sa poti auzi televizorul.

  • Conecteaza castile wireless la un telefon mobil

Gaseste pictograma “Setari” pe telefon, care se afla in mod normal pe ecranul de pornire sau in bara de sus.

Deschide si face click pe butonul “General”.

Apoi, apasa butonul “Bluetooth” si gliseaza-l pentru a activa functia.

Telefonul tau ar trebui sa gaseasca dispozitivul odata ce acest lucru este activat si ar trebui sa arate numele dispozitivului pe ecran. Cand face asta, va trebui sa apesi butonul “Pereche” pentru ca dispozitivele sa se sincronizeze. Poate fi necesar sa introduci o parola din patru cifre, care este furnizata impreuna cu dispozitivul tau wireless.

Odata ce ai introdus toate aceste informatii, apasa “Conectati” pe telefon pentru a finaliza configurarea. Acum castile ar trebui sa functioneze corect.

0 Shares:
You May Also Like