Cum să alegi o geantă de mână pentru uz zilnic

Cum să alegi o geantă de mână pentru uz zilnic

În ultimii ani, prețul genților de mână a crescut vertiginos, ceea ce face și mai important să alegi geanta potrivită pentru utilizarea zilnică. Deși nu este esențial să cheltui un buget exagerat pe o geantă de mână de lux, trebuie să te gândești dacă vrei un accesoriu de modă sau un element funcțional de transport. Evident, majoritatea dintre noi caută un amestec de stil, confort și funcționalitate. Astfel, gențile de la Carerra Jeans sunt o alegere excelentă care să îndeplinească aceste criterii.

 

Cel mai bun material pentru genți de mână

Cea mai bună alegere în aceea ce privește materialul unei genți este pielea. Însă o poșetă goală din piele este destul de grea de transportat, așa că dacă mergi mult pe jos și vrei să previi o greutate mare pe umăr, evită să porți genți din piele.

Țesăturile sintetice sunt mult mai ușoare, iar calitatea și asemănarea lor cu pielea variază foarte mult. S-ar putea să găsești niște genți de mână excelente din imitație de piele dacă îți faci timp să le cauți.

Ia în considerare stilul tău de viață și îngrijirea pe care o va primi geanta aleasă. Dacă conduci la serviciu, nu vei merge departe cu geanta de mână, deci nu este necesar ca aceasta să fie ușoară. Dar dacă mergi pe jos sau folosești mijloacele de transport în comun, ar trebui să iei o geantă de mână ușor de manevrat și care are o clemă solidă pentru siguranță!

 

Tipul și dimensiunea genții

Multe femei își doresc o geantă de mână care să se potrivească tipului lor de corp și simțului modei, indiferent de tendința actuală. Dacă stilul tău obișnuit este elegant, vei avea nevoie de o geantă structurată, de înaltă calitate, care să o completeze. Dacă îți place stilul casual, o poșetă moale, nestructurată îți va completa ținuta.

 

Există câteva îndrumări care te pot ajuta să eviți să pari disproporționată cu poșeta. De exemplu, femeile de statură mică ar trebui să evite să poarte poșete mari, deoarece acestea doar le vor face să pară mai mici. În mod similar, cele înalte nu arată grozav cu o poșetă mică, ceea ce le face să pară mai mari.

 

Compartimentele sunt esențiale

Acesta este un factor important în alegere unei genți de uz zilnic. Pentru a nu pierde lucruri și a trebui să scotocești printr-o grămadă de lucruri și să găsești rapid ceea ce ai nevoie, alege o geantă cu mai multe compartimente care să îți permită alocarea unor zone specifice pentru anumite bunuri.

Acest lucru îți va face viața de zi cu zi mult mai puțin stresantă, deoarece vei știi întotdeauna unde îți este telefonul, cărțile de credit, portofelul, cheile, rujul, căștile și cardul de transport.

 

Cele mai bune culori pentru genți

Negrul este o opțiune sigură, deoarece îți va completa aproape întotdeauna ținuta de zi cu zi. Dacă de obicei porți anumite nuanțe, s-ar putea să dorești asortezi geanta cu hainele.

 

Cea mai mare sugestie este să iei în considerare confortul, caracterul practic, stilul și dimensiunea cu mult înainte de a merge la cumpărături; acest lucru te va ajuta să găsești ceea ce ai nevoie cu ușurință!

0 Shares:
You May Also Like