Repatriere decedati Anglia- un ajutor pentru toti cei ce si-au pierdut persoana draga, pe meleaguri straine.
Cum se procedeaza?
Repatriere decedati Anglia se ocupa cu repatrierea in conditii optime al trupului si de asemenea se ocupa de toata documentia necesara acestui proces ce poate fi foarte lung si anevoios pentru cine nu cunoaste.. Este foarte posibil sa fie nevoie de discutii in familia dv sau sa obtineti instructiuni de la rudele aflate in strainatate, inainte de a putea face demersurile necesare.
Repatriere Decedati Anglia include persoane cu multi ani de experienta in domeniul serviciilor funerare Anglia care va pot scuti de aceste probleme cat si de ingrijorarea acestui demers atat de greu.
Un specialist in domeniu stie ce acte trebuie intocmite pentru a pitea transporta trupul decedatului catre tara indicata. Masinile ce transporta trupul sunt dotate la cele mai inalte standarde europene si pot garanta un trasnport in cele mai bune conditii de pastrare al corpului.
Familia decedatului va afla in prealabil ziua cat si ora cu aproximatie a sosirii corpului persoanei dragi pentru a putea face toate formalitatile necesare unei slujbe sau a inmormantarii acestuia.
Repatriere decedati Anglia cunoaste legislatia in vigoare si se supune regulilor de transport al trupurilor neinsufletitee, astfel incat sa nu apara probleme la punctele de frontiera.
Repatriere decedati Anglia se ocupa inclusiv de preluarea corpului decedatului din locul unde acesta se afla (de cele mai multe ori, spital) si repatrierea acestuia in tara de origine, unde familia il asteapta pentru a-l comemora in liniste.
Documente necesare pentru transport funerar international:
- Certificat de deces international
- Pasaport mortuar international
- Autorizatii de transport internationale
- Certificatul de imbalsamare eliberat de spital
- Certificatul constatator al decesului eliberat de medicul de familie sau de spital.
Pasaportul mortuar este acel act cu care o persoana decedata poate fi repatriata in tara de origine si care trebuie sa fie alaturi de sicriul acestuia pe toata durata transportului.
Pasaportul mortuar se elibereaza de catre oficiile consulare din Romania, si trimise in tara de unde are loc repatrierea trupului neinsufletit. In ziua sosirii la destinatie, prin aratarea pasaportului mortuar autoritatilor din Romania, va putea fi eliberat certificatul de deces al persoanei in cauza.
Pierderea cuiva drag, aflat departe de casa, e grea. O astfel de veste te socheaza, te lasa cu o durere nemarginita in suflet, astfel ca problemele repatrierii corpului persoanei dragi ar trebui sa fie ultima grija pe care ai avea-o. Lasa totul in seamna celor de la repatriere decedati Anglia.
Preturile pentru un astfel de transport este unul destul de scump dar asta datorita faptului ca exista o multime de lucruri pe care acestia le fac pentru ca familia decedatului sa nu fie nevoita sa calatoreasca pana in tara respectiva sa se poata ocupa de demersul repatrierii trupului.
Atunci cand intalnesti un astfel de caz nefericit si nu ai idee ce trebuie facut, ia legatura cu repatriere decedati Anglia si ei vor sti exact ce demersuri trebuie sa faca pentru a rezolva aceasta poroblema intr-un mod eficient si sigur!
Ce este repatrierea corpului?
In contextul unui deces, repatrierea inseamna pur si simplu transportul persoanei care a murit – fie corpul lor, fie cenusa – in alta tara.
Daca un prieten sau un membru al familiei moare in vacanta, de exemplu, un serviciu de repatriere va poate ajuta sa va aduceti corpul inapoi acasa. Un serviciu de repatriere poate ajuta, de asemenea, daca au murit in tara in care au locuit, dar doresc sa fie ingropati undeva special in strainatate.
Aranjarea unei repatrieri poate parea descurajanta, dar odata ce ati ales un furnizor de servicii de repatriere care sa se ocupe de ea, echipa lor va face cea mai mare parte a muncii grele pentru dvs. Acest lucru poate face un moment dificil putin mai usor.
Cat dureaza repatrierea unui corp?
Daca persoana a murit din cauze naturale, repatrierea dureaza de obicei aproximativ cinci pana la sapte zile.
Dar daca au murit in circumstante suspecte sau intr-un accident de circulatie – cat dureaza atunci repatrierea? In astfel de cazuri, corpul persoanei care a murit poate fi detinut de politie pana cand se poate efectua un post-mortem. Acest lucru inseamna, de obicei, ca repatrierea dureaza in jur de 10 pana la 15 zile, dar poate dura pana la trei luni.
Unele tari au mult mai multe birocratii birocratice decat altele. Deci, este o idee buna sa intrebati furnizorul ales de repatriere despre situatia dvs. specifica pentru a va face o idee clara despre cat va dura procesul.
Diferite tari au orientari diferite privind repatrierea corpului, ceea ce inseamna ca pasii de mai jos pot fi usor modificati in functie de locul in care va aflati. Cel mai bine este sa consultati furnizorul de repatriere ales. Este important sa discutati cu specialisti in sensul acesta, pentru a va asigura ca reusiti sa obtineti cele mai bune rezultate.