De ce ar trebui sa alegi cel mai mare studio de videochat pentru a lucra?

De ce ar trebui sa alegi cel mai mare studio de videochat pentru a lucra?

Iti place sa fii mereu cocheta, aranjata si cu bani pentru shopping oricand? Ultimul job nu ti-a putut oferi aproape nimic din toate astea? Atunci alege cel mai mare studio de videochat si vei putea sa beneficiezi de o multime de avantaje.

Ce este videochatul de fapt?

Este o meserie ca oricare alta, pe care o poti face cu placere de fiecare data si plus de asta, vei castiga o multime de bani, relativ usor. Este o comunicare intre doua persoane, prin intermediul unui webcam si cu ajutorul internetului; o comunicare intre doi adulti si care este total sigura din toate punctele de vedere. Totul se desfasoara intr-un mediu placut si intim, prietenesc.

Care sunt beneficiile videochatului?

 • Poti castiga multi bani cu usurinta.
 • Iti poti face propriul program.
 • Beneficiezi de un ritual de infrumusetare zilnica oferit de specialisti in domeniu.
 • Poti sa iti cumperi casa cat si masina visurilor tale intr-un timp scurt.
 • Este o meserie bine platita si in legalitate totala.
 • Ai un contract de munca legal si contributii platite la stat, ca in oricare alt domeniu de activitate.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand vrei sa alegi cel mai mare studio de videochat:

 • Trebuie sa fii o persoana receptiva, comunicativa si openmind.
 • Sa fii un bun “psiholog” atunci cand situatia o cere. Vei intalni clienti ce vor dori sa comunice subiecte mai delicate din viata lor, tu trebuie sa ii asculti rabdatoare si sa le oferi un sfat prietenesc, daca acestia ti-l cer.
 • Sa ai o tinuta frumoasa, un aspect placut si ingrijit. Imaginea ta aduce bani si pentru asta ai nevoie sa arati impecabil de fiecare data.
 • Nu trebuie sa fii fotomodel pentru a lucra in videochat, e nevoie doar de un aspect placut, de openmind, de siguranta limbajului si de o buna abilitate de a comunica cu orice necunoscut.
 • Cat poti castiga?

In functie de cat timp aloci comunicarii prin videochat, poti ajunge sa castigi si pana la 5000$ pe luna. Nu este nimic ascuns si nimic nu e minciuna, sunt bani reali pe care ii poti castiga daca esti interesat/a de acest lucru.

Cine te vede?

In privinta intimidatii, este totul sigur. Poti sta linistita, nu te vei intalni online cu nici un vecin sau prieten cunoscut.. cei care acceseaza acest tip de site sunt dinafara tarii, tocmai pentru ca tu si restul, sa fie protejati si intimitatea sa le fie respectata.

Alege cel mai mare studio de videochat din lume si bucura-te de toate avantajele acestei meserii si daca vrei sa iti ajuti sora, prietena sa castige bani la fel ca si tine, atunci poti face o recomandare si cu siguranta se va gasi un loc si pentru ele daca intrunesc calitatile de care este nevoie in acest tip de job.

Nu te gandi decat la toate vacantele pe care ti le vei permite cu usurinta de acum incolo cu un salariu de cateva mii de dolari pe luna! Alege sa fii o “regina” si mai ales, propriul sef!

Declaratiile unui model cu experienta

Unii clienti pot fi ciudati, dar retine ca sunt si ei oameni. Oamenii sunt deseori curiosi cu privire la ceea ce platesc exact clientii pentru a vedea pe camera, sperand sa auda povesti salbatice despre dominoatoare, 50 shades of Grey si alte fetisuri extreme, care nu se intampla de fapt la camera.

Cred ca oamenii vor sa auda ca la urma urmei propriile lor fantezii nu sunt atat de ciudate. Experienta mea cu role play si fetisurile nu este vasta pentru ca nu esti obligat sa accepti tot ce ti se cere.

Cammingul ma pune intr-o pozitie de control. Oamenii nu pot sa imi faca lucruri fizic atunci cand ma intalnesc la camera si nu pot sa ii ating fizic – sunt platita sa fac lucruri pentru mine si sa spun lucruri despre mine sau despre clientul meu.

Cu toate acestea, oricine iti poate spune ca distanta si dificultatea nu conteaza cand esti excitat. In timp ce exista o piata uriasa pentru lucratorii sexuali care sunt platiti pentru a-si domina clientii (in camera si personal), mie imi place sa las clientii sa imi spuna ce sa fac.

Acest lucru a functionat in favoarea mea, deoarece clientii cumparau articole pe care doreau sa ma vada incercand, iar fiecare jucarie sau costum a devenit parte a colectiei mele obisnuite de camera.

Poti alege mai multe astfel de elemente de recuzita pe care sa le folosesti in functie de preferintele tale si nu este obligatoriu sa ai deloc recuzita daca nu vrei. Pana la urma tu esti cel care creaza atmosfera la camera ta, de unde rezulta faptul ca vei avea nevoie de curaj pentru a spune ce vrei si ce nu vrei.

0 Shares:
You May Also Like