De ce sa iti duci copilul la after school?

De ce sa iti duci copilul la after school?

Programele de After School sunt disponibile pentru scolile publice si private, precum si pentru asociatii. Aceste activitati practice foarte educative incurajeaza participarea activa a copiilor. Instructorii nostri „om de stiinta” sunt instruiti pentru a face fiecare laborator captivant si unic, in timp ce se distreaza si educa in acelasi timp.

Pentru mai multe detalii acceseaza prezentare after school Teddybar.

Un after school face invatarea distractiva

Unele programe post-scolare ofera cursuri in domenii precum stiinta sau computerele. In aceste sesiuni, nu exista teste si elevii pot lucra impreuna in grupuri. Este un mod distractiv si semnificativ pentru copii de a lucra cu alti copii in zonele de care se bucura. Programele pot oferi, de asemenea, optiuni de arta, cum ar fi drama si muzica, care ii pot ajuta pe copii sa gaseasca noi interese.

Programele afterschool ofera supraveghere

Orele cuprinse intre orele 15 si 18 sunt cand copiii mai mari sunt cel mai probabil sa comita infractiuni sau sa devina victime ale infractiunilor. Este, de asemenea, momentul pentru unii copii sa bea sau sa consume droguri.

Cercetarile arata ca aceste riscuri sunt si mai probabile pentru copiii care invata si gandesc diferit. Dar tinerea copiilor ocupati ii poate impiedica sa se angajeze intr- un comportament riscant.

Iar programele de dupa scoala pot fi o optiune mai sigura. Studiile arata ca copiii din programele de dupa scoala pot obtine note mai bune. De asemenea, pot vedea mai putine probleme de comportament.

Programele afterschool genereaza incredere

Pentru copiii carora le lipseste increderea sau au provocari de invatare, un program afterschool se poate simti mai confortabil decat scoala. Miza poate sa nu se simta la fel de mare.

Copiii ar putea fi mai dispusi sa incerce lucruri noi si sa-si asume riscuri mai pozitive. Acest lucru, la randul sau, poate duce la o stima de sine mai mare . Gasirea programului afterschool potrivit pentru copilul dvs. este esentiala.

Un program afterschool poate expune copiii la noi interese. Copiii care se lupta cu scoala pot simti ca se potrivesc mai bine la un program afterschool. Personalul unui program afterschool poate oferi feedback pentru a ajuta copiii sa-si imbunatateasca abilitatile sociale.

Orele de After School se bazeaza pe un numar in continua crestere de laboratoare si experimente, pentru a crea activitati personalizate potrivite pentru toate grupele de varsta, de la 4 la 14 ani. Orele de After School sunt dedicate acestor indoieli: profesorul este la dispozitia completa a elevului pentru orice ingrijorare. In After School, sarcina profesorului este de a intelege dificultatea elevilor

Cand se adreseaza profesorului, foarte des elevii se simt inconfortabili, deoarece ar trebui sa-si recunoasca „ignoranta”. A spune ca nu ai inteles un concept sau ca nu stii cum sa faci un exercitiu nu este un motiv de rusine.

Profesorul a fost angajat astfel incat elevii sa invete sa desfasoare in mod independent toate aspectele practice ale unei discipline specifice. Profesorul nu va va mustra niciodata din acest motiv, ci, dimpotriva, va fi obligat sa va dea o nota proasta daca, odata chestionat, nu veti putea raspunde la intrebarile lor.

Efectuarea exercitiilor in timpul dupa scoala este esentiala. Profesorul ii va indruma pe elevi pas cu pas in proces, pana cand acestia vor fi autonomi. Foarte des, pentru a invata o notiune, practica este importanta. Dupa scoala, elevii nu vor repeta des, dar vor fi indrumati prin teste si exercitii practice, pentru a aprofunda subiectul.

In acest caz, profesorul este si un „prieten”, pentru ca va va putea sprijini si va va oferi curajul care ii lipseste in timpul lectiilor zilnice. Va va ajuta si impreuna veti lucra astfel incat neajunsurile voastre sa fie invinsa in totalitate. Dupa scoala a fost intotdeauna o practica foarte importanta si in ultimii ani a luat aspecte „negative”, asa ca elevii o vad ca pe o infrangere: recunoscand ca nu este suficient. Dar nu este asa.

Exista multi factori pentru care nu se poate reusi intr-un subiect si nu se gasesc intotdeauna in intelectul cuiva. De fapt, o distragere minima este suficienta pentru a ramane in urma si a nu intelege urmatorul subiect. Toate problemele sunt un fel de „lant”, in care fiecare veriga formeaza urmatorul grad de cunoastere. Daca un inel se desprinde sau unul se pierde, urmatorul va fi greu de inteles.

Urmand schema lantului, elevii vor intelege cat de important este sa cereti profesorului ajutorul, atat in ​​timpul orelor clasice de scoala, cat mai ales in timpul orelor de dupa scoala. Rolul profesorului de dupa scoala este, la urma urmei, acesta:

  • Ajutati elevii sa-si inteleaga propriile dificultati;
  • Urmati-le pas cu pas in realizarea celor mai dificile exercitii;
  • Faceti un rezumat al subiectului de la primele capitole pana la locul unde ati ajuns;
  • Dedicati o ora dupa scoala schimbului de opinii si compararii pentru a dezvolta o relatie de prietenie si pentru a evita situatiile neplacute in care elevul se simte inconfortabil si evita sa admita deficientele lor.
0 Shares:
You May Also Like