Se apropie cu pasi repezi ocazia de a darui ceva unei persoane dragi, dar tot nu gasesti cadoul care sa ii faca cu adevarat placere? Ati cautat in toate cataloagele, ati rasfoit toate site-urile fara succes? Nu va faceti griji, avem ceva pentru voi: cadoul personalizat!
De ce e la moda sa oferi cadouri personalizate?
1 – 100% original: iesiti in evidenta. Surpriza garantata!
2 – Personalizat = grijuliu: arata ca iti pasa cu adevarat de persoana respectiva.
3 – Unic: un cadou care sa le reflecte imaginea si sa aiba semnificatie!
4 – Valoare sentimentala ridicata: un cadou personalizat este si mai emotionant, nu-i asa? Secventa emotionanta!
5 – Pret: exista ceva pentru fiecare buget! Noi iti dam cateva idei care sa te ajute!
Creati o surpriza pentru destinatar atunci cand ii faceti cadoul
Nimic nu este mai neasteptat decat sa primesti un cadou personalizat. Te astepti la multe lucruri, dar nu te astepti sa gasesti numele tau si al iubitului tau pe un colier, sau de ce nu, pe un tricou cuplu Alb Herking HisQueen.
Care sunt avantajele de a oferi cadouri personalizate?
Oferirea de articole personalizate clientilor vostri nu este o chestiune banala. Acest lucru se face din mai multe motive, in special in scopuri de marketing. Intr-adevar, obiectele personalizate cu imaginea companiei poarta numele acesteia oriunde s-ar duce. Oferindu-le clientilor sai, compania se asigura ca este prezenta in viata de zi cu zi a acestora.
De exemplu, atunci cand unul dintre clientii vostri foloseste una dintre canile personalizate in fiecare dimineata, acesta vede numele companiei dvs. in fiecare zi. Mai mult, toti ceilalti membri ai familiei sale o vad si ei. Daca iau cana la serviciu, toti colegii lor o vor vedea. Prin urmare, compania voastra cu insigna gravata pe acest obiect, primeste o publicitate excelenta prin acest cadou pentru client.
Trebuie remarcat faptul ca aceasta publicitate nu este doar ieftina, ci si durabila. Este de la sine inteles ca imprimarea logo-ului dvs. pe multe gadgeturi nu costa mai mult decat multe campanii publicitare costisitoare. De asemenea, atunci cand obiectele personalizate sunt de buna calitate, acestea pot dura foarte mult timp. Prin urmare, anuntul dumneavoastra este valabil atat timp cat articolul este utilizat.
In cele din urma, oferirea de cadouri personalizate sau nepersonalizate clientilor vostri ii va face fericiti. Aceasta dovada de amabilitate si atentie este intotdeauna placuta si ajuta la fidelizarea clientilor, care vor ramane atasati de compania voastra.
Oferiti ceva cu adevarat unic
Atunci cand oferim un cadou personalizat, putem fi siguri ca nimeni nu a mai primit acelasi cadou. Deci, daca este facut manual, este unic in lume, va putem asigura. Aceasta este ceea ce facem la noi, cream bijuterii personalizate, ceea ce face ca bijuteriile noastre sa fie unice.
Relatia intreprindere-client este una sensibila care, ca toate celelalte relatii, trebuie sa fie cultivata. Aceasta mentinere se realizeaza prin mai multe mijloace, inclusiv prin donatii. Prin oferirea de cadouri personalizate clientilor sai, o companie are multe de castigat.
Cum s-au dezvoltat cadourile personalizate?
Decembrie a fost mult timp o luna de sarbatoare culturala pentru multe comunitati globale. Europenii sarbatoreau solstitiul de iarna, care a marcat varful iernii si introducerea treptata a zilelor mai lungi si a mai multa lumina. Romanii l-au onorat pe zeul agriculturii, Saturn, in luna decembrie, iar alte culturi au sarbatorit o recolta reusita, rasfatandu-se cu roadele muncii lor. Cu alte cuvinte, au baut mult vin, au mancat multa carne si au dansat o luna.
Apoi, pe masura ce liderii religiosi au cautat sa sarbatoreasca nasterea lui Isus, au ales sa tina sarbatorile de Craciun in acelasi timp cu sarbatorile solstitiului de iarna, o decizie pe care ei credeau ca va creste participarea la Craciun. Primele referinte la daruirea de cadouri in timpul Craciunului, cum ar fi inteleptii care ofera cadouri lui Isus si legenda unui episcop care da cadouri numit Sfantul Nicolae, indica faptul ca daruirea de cadouri a devenit incet o traditie de sarbatoare. De-a lungul timpului, sarbatorile de sarbatori au devenit mai putin despre sarbatorirea recoltei anului si mai mult despre sarbatorirea prietenilor si familiilor, o parte dintre acestea insemnand mici schimburi de cadouri.
Una dintre evolutiile-cheie care a dus la ca oferirea de cadouri sa devina o parte importanta a sezonului de sarbatori a fost lansarea romanului lui Charles Dickens A Christmas Carol. Cartea a fost publicata pentru prima data in 1843, intr-o perioada in care erau explorate noi traditii de sarbatori, cum ar fi pomul de Craciun si adunarile de familie.
Povestea detaliaza transformarea lui Ebenezer Scrooge dintr-un om de afaceri egoist si nepoliticos intr-unul care imbratiseaza spiritul de generozitate si raspandeste voie buna in randul angajatilor sai si al comunitatii sale. Mesajul pozitiv al cartii a fost bine primit si a ajutat si mai mult sa transforme Craciunul intr-un sezon al abnegatiei, daruirii si generozitatii, in special fata de copii.