De ce sa alegi un serviciu auto bun?

De ce sa alegi un serviciu auto bun?

Cand o masina se strica pe drum, incercati sa nu cautati ajutor de la oameni aleatorii. Poate ca un nou prieten isi tracteaza masina intr-un mic serviciu saracacios in care lucreaza prietenul sau. Apropo, pe rute mari aceste scheme sunt destul de comune.

Prin urmare, este mai bine sa fiti atenti sa alegeti un atelier in prealabil. Notati numerele de telefon ale mecanicului sau ale proprietarului unui serviciu auto bun, acest lucru asigura linistea si increderea atunci cand o masina se strica. Pentru a repara un brand auto obisnuit, cereti sfaturi de la prieteni, care cu siguranta au un serviciu bun in minte.

Service BMW Bucuresti este locul in care te vei bucura de cele mai bune servicii pentru masina ta.

Daca sunteti proprietarul unei masini unice, nu va bazati pe serviciul profesorilor obisnuiti, ci cautati informatii despre serviciile de profilare in forumuri tematice de pe Internet. Desigur, nevoia de reparatii costisitoare va necesita o cautare lunga.

Ce sa cauti atunci cand alegeti un serviciu auto?

Conditii pentru onorarea comenzilor. O companie buna nu da gres in fata clientilor si isi face treaba la timp. Din pacate, aceste servicii “unice” devin din ce in ce mai putine.
Aspectul atelierului. In centrele de ingrijire auto, unde curatenia si acuratetea spatiilor este controlata, este mult mai placut de manevrat. La urma urmei, masina va ramane in aceeasi stare in timpul reparatiei.

Istoria companiei. Nu ignorati prezenta “petelor” in reputatia serviciului auto. Poate ca, cu masina dvs., va exista o problema similara in procesul de service.

Deci, care este cel mai bun serviciu auto?

Va fi util sa verificati reputatia companiei in practica. Deoarece in unele tari exista un sistem slab dezvoltat de certificare a calitatii muncii acestor companii, acest document nu este intotdeauna disponibil.

Cu toate acestea, un serviciu auto bun se poate lauda cu cooperarea oficiala cu o companie bine-cunoscuta, prezenta unei retele de sucursale, participarea la competitii profesionale.

In atelierele de ultima generatie, masinile retro sunt reconstruite, reglate si modernizate.
Puteti citi recenziile clientilor despre activitatea atelierului. Fireste, prezenta notelor negative caracterizeaza compania nu din partea cea mai buna.

Este util sa va familiarizati cu programul serviciului, tarifele sale, termenii serviciului si restrictiile.

Toate aceste informatii pot fi gasite pe site-ul companiei. Daca nu exista, puteti intreba managerul. Acordati atentie contactului personalului cu clientii, disponibilitatii locurilor pentru recreere.

Cereti sa vi se arate camerele in care se lucreaza mecanica. Poate parea ciudat, dar aveti dreptul sa vedeti cine si cum va va repara masina. Cu toate acestea, apreciati cel mai important lucru – setul de instrumente. Echipamentul ar trebui sa fie modern si de inalta calitate, de asemenea, daca exista un instrument de diagnosticare mai recent.
Service recunoscut

Preturile si nivelurile serviciilor sunt poate mai ridicate daca alegi un service de top.. Cu toate acestea, astfel de companii nu repara toate tipurile de masini si adesea se specializeaza intr-un anumit tip de reparatii. Inainte de a duce masina in service, este bine sa spalati masina si chiar vi se poate impune acest lucru, daca apelati la un service de top din oras.

Ateliere private detinute de proprietar sau de o mica afacere.

Nivelul serviciilor este mai mic, dar pretul este mai accesibil. In astfel de centre de ingrijire auto puteti fi prezenti liber in timpul reparatiei. Acest lucru este util mai ales atunci cand aveti de gand sa cumparati piese.

Garaj de centre de ingrijire auto. Aceasta include ateliere, unde se pot face reparatiile cele mai usoare i deloc complexe… asamblarea anvelopelor, schimbarea uleiului etc. Preturile sunt cele mai mici.

Atelier autorizat sau orice atelier?

La momentul finalizarii garantiei masinilor lor, multi oameni nu le mai duc la atelierele dealerilor autorizati si prefera sa viziteze locuri “specializate” in service, cu toate acestea, este important sa retineti ca un serviciu de calitate si fiabilitate se va face intotdeauna in atelierul de service al distribuitorului autorizat.

Beneficiile de a duce masina ta la ateliere variaza de la mentinerea garantiei pana la valoarea de revanzare a masinii tale.

Este intr-adevar necesar?

Iti poate parea obositor sau activitatile rutinei zilnice pot interfera intre masina ta si service, insa este necesar sa o duci la o inspectie pentru a prelungi durata de viata utila a masinii tale si, in acelasi timp, pentru a evita accidentele care ar putea fi fatale.

In service, expertii sunt responsabili pentru verificarea punctelor de siguranta ale masinii (niveluri de lichide, lumini, benzi, anvelope, suspensie etc.) pentru a sti daca totul este sub control. Imaginati-va ca mergeti la drum cu anvelopele in stare proasta. Eroare fatala.

Cand ar trebui sa duc masina la service?

Fiecare masina are timpul ei, si are de-a face cu modelul, anul sau distanta parcursa, asa ca este cu adevarat extrem de important sa citesti politica de garantie sau manualul de service. Unele trebuie duse la verificari la sase luni sau cand depasesc anumite mii de kilometri.

0 Shares:
You May Also Like